Mats Ulander #12


Jag har gått med i Det Svartgula Hockeyhjärtat för att vara med och stötta klubben i den sportsliga satsningen på vägen mot SHL. Det gäller att skapa en stark organisation med bra ledare och spelare. Lycka till!

/ Mats Ulander #12

Roger Melin


Hej alla AIK vänner, Det Svartgula Hockeyhjärtat är en fantastisk förening. Människor som engagerar sig till fullo för att AIK hockey ska leva och frodas in i framtiden. Ju fler hockey Gnagare som bidrar desto starkare kommer AIK att stå sig. Det är beundransvärt att älska sitt lag så mycket som dessa människor gör. Och just älska tycker jag ska vara ett ledord i en AIK supporters vokabulär. Det finns så mycket hat och ondska i världen idag så när man på detta sätt kan visa kärlek istället så tycker jag att det är någonting man ska stödja till 100 %. Jag hoppas att Det Svartgula Hockeyhjärtat ska leva länge och bidra till en tryggare framtid för AIK hockey i sitt bygge för framtiden och sin satsning mot finrummet i SHL.

/ Roger Melin

Kai Nurmi #4


För mig är det självklart att gå med i Det Svartgula Hockeyhjärtat, jag har varit med i AIK ända sedan slutet på 60-talet och brinner för hockeyn framför allt. Jag vill att så många som möjligt är med och stöttar hockeyn på den satsning som behöver göras för att ta sig tillbaka till SHL. Vi vill inte uppleva en säsong till som den senaste, för det gjorde ont i AIK själen. Om det ska bli ett bra resultat måste man bygga en trovärdig handlingsplan, långsiktiga lösningar som både ledare, spelare och supportrar tror på, likaväl som tränarna får med sig spelarna på sin spelidé. Det Svartgula Hockeyhjärtat är en jättebra plattform för att skapa ekonomiska muskler, så man kan genomföra denna satsning för framtiden.

/ Kai Nurmi #4