- MÅNADENS MEDLEM -

LARS JUSELIUS

Lars Juselius har, genom sina söner Jani & Fredric Juselius, uttryckt sitt intresse till att bli medlemmar hos Det Svartgula Hockeyhjärtat direkt när dem hörde om initiativet.

Med anledning av den hängivna och engagerade supporter Lars är så hörde Jani & Fredric av sig till oss i Styrelsen tidigt för att låta oss veta att dem ville gå in med en ansenlig summa i sin fars namn då en av Lars största önskningar är att få fira fler framgångar tillsammans med AIK Hockey.

Lars Juselius är en trogen supporter som haft säsongskort tillsammans med en vän på sektion A9 de senaste 15 åren och vi fick oss ett prat med honom för att höra vad han hade att säga;

Vem är Lars Juselius?
- Jag heter Lars Juselius och har regelbundet gått på Hovet sedan i mitten av 70-talet. När jag nyss flyttat från Finland så gick jag med mina nya kollegor på hockey. Dom höll på hemmalaget så jag valde bortalaget. Bägge mina söner är idag evigt tacksamma att det var bortaderby just den kvällen.

Vad har du för favoritminne med AIK Hockey?
- Jag minns förstås höjdpunkter som finalserien mot Björklöven 1982 och tre raka mot Djurgården 1984 men båda matcherna mot Boden och Växjö slår högre.

Till sist, vad tycker du om Det Svartgula Hockeyhjärtat?
- Det Svartgula Hockeyhjärtat är ett utmärkt initiativ i jakten på att få uppleva drömmen om ett avancemang tredje gången gillt. Jag är evigt tacksam till mina söner som gjorde detta möjligt och nu hoppas jag att vi blir så många medlemmar som möjligt i föreningen så att vi tillsammans kan göra skillnad. Vi ses på Hovet!

Lars, Jani & Fredric - Vi i Styrelsen för Det Svartgula Hockeyhjärtat vill rikta ett STORT tack till ert fina engagemang och ert fina bidrag. Tillsammans gör vi skillnad.