FÖR SUPPORTRAR MED HJÄRTA FÖR AIK HOCKEY

Som vi alla vet så är det inte lätt att bedriva en hockeyklubb i HockeyAllsvenskan. Med endast 3 miljoner SEK i centrala medel (45 miljoner SEK i SHL) så sätts det enorm press på alla klubbar i HockeyAllsvenskan. Utöver detta så har AIK större matchkostnader än sina konkurrenter då klubben spelar i Stockholm. Därför blir det ännu viktigare att vi som vill ha upp AIK Hockey till SHL igen måste hjälpa klubben i våra hjärtan ännu mer och det är på den vägen som idén om denna ideella förening har föds till liv.

Vi kan tillsammans göra stor skillnad och därför vänder vi oss till dig som brinner för klubben och dess färger.

Du som medlem kommer bidra till föreningen med ekonomiska medel via en årsavgift och en månadsbetalning eller klumpsumma. Beroende på hur du vill lägga upp det. De ekonomiska medel Du bidrar med kommer att gå till att finansiera och avlöna spelare/ledare som AIK Hockeys sportsliga ledning vill ha hjälp med att finansieras.

Det Svartgula Hockeyhjärtat kommer med andra ord fungera som en hjälpande hand till AIK Hockey med ekonomiska medel när det behövs för att till exempel spetsa till truppen/lagbygget. Detta endast möjligt med Ditt bidrag och Ditt medlemskap.

HELT SUPPORTERDRIVET


Den här föreningen är och kommer alltid att vara helt supporterdriven samt ideellt styrd av engagerade supportrar som brinner för AIK Hockey.

För att vi ska få effekt så krävs det att Du involverar dig och bidrar till föreningen samt hjälper till att sprida ordet om oss så vi kan bli så många medlemmar som möjligt. Tillsammans kommer vi hjälpa AIK Hockey på både kort och lång sikt för att hjälpa klubben nå framgångar.

Vi drömmer alla om SHL, SM-guld, fullsatta hemmamatcher och så vidare igen och det är nu upp till oss tillsammans med klubben att på allvar ge oss in i kampen för det och våra drömmar.

Vårt primära fokus just nu är att i första hand hjälpa AIK Hockeys herrlagsverksamhet mot SHL. Skulle herrlaget nå SHL så skulle detta innebära större ekonomiskt utrymme att även stärka upp övriga verksamheter inom klubben vilket går hand i hand med vår vision att på sikt inte bara hjälpa herrlagsverksamheten.

Vi hoppas att du, precis som oss, älskar AIK Hockey och vill bidra till framgång för vår kära hockeyklubb.

Du är varmt välkommen att höra av dig till oss i det frågeformulär du hittar på hemsidan så skall vi besvara dig snarast möjligt.